U Zaječaru održana vanredna skupština Teniskog saveza istočne Srbije

Datum objave: 22.11.2013. // Kategorija: Vesti

 

Novi predsednik Nikola Živković

 

Na vanrednoj skupštini TSIS koja je zakazana na zahtev većine klubova-članova regije održana je sednica u sredu uveče u Zaječaru, u prostorijama Skupštine opštine Zaječar. Na sednici delegati su jednoglasno otkazali poverenje dosadašnjem rukovodstvu na čelu sa Miodragom Tomićem iz Niša, i umesto njega jednoglasno izabrali Nikolu Živkovića, takodje iz Niša. Treba napomenuti da je odziv za Skupštinu bio neočekivano veliki, (preko 70 odsto klubova), iako je bio radni dan, uz kišu i maglu koja je prosto okovala put preko Čestobrodice na putu od Paraćina ka Zaječaru.

 

Na Skupštini je utvrdjen i novi datum za sledeću Skupštinu, koja će biti održana u Nišu, 02.decembra, na kojoj će se izabrati članovi Upravnog odbora i članovi svih komisija.

 

Nikola Živković,inače dosadašnji direktor TSIS, prošle godine bio je izabran za trenera godine Teniskog saveza Srbije, jer je kao savezni kapiten predvodio generaciju do 14 godina koja je Srbiji donela titulu prvaka sveta u ovom uzrastu.

 

Skupštini u Zaječaru kao gosti prisustvovali su Toplica Spasojević, predsednik U.O. TSS, Čedomir Šoškić menadžer i Predrag Avramović, pravnik TSS.