Arhiva vesti - Sve vesti

ŽREB - DEJVIS KUP - BANGALORE

Datum objave: 11.09.2014. // Kategorija: FED cup i DAVIS cup

Održan žreb u Bangaloru

Datum objave: 11.09.2014. // Kategorija: FED cup i DAVIS cup

MEČ DEJVIS KUPA PLEJ OFA SVETSKE GRUPE: INDIJA – SRBIJA (BANGALORE, KSLTA Tennis Stadium, 12 – 14. SEPTEMBRA 2014)

Raspored mečeva:

Petak 12.09. 2014. prvi singl od 15 časova Yuki Bhambri - Dušan Lajović, sledi Somdev Devvarman - Filip Krajinović 
Subota 13.09.2014. dubl meč sa početkom od 18.30časova Rohan Bopana, Leander Paes - Ilija Bozoljac, Nenad Zimonjić
Nedelja 14.09.2014. prvi singl meč sa početkom od 16 časova Somdev Devvarman - Dušan Lajović, sledi Yuki Bhambri - Filip Krajinović.


DEJVIS KUP - SVEČANA VEČERA, BANGALORE

Datum objave: 10.09.2014. // Kategorija: FED cup i DAVIS cup

ODRŽANA SVEČANA VEČERA SUSRETA PLEJ OFA SVETSKE GRUPE DEJVIS KUPA: INDIJA - SRBIJA


BANGALORE - SVEČANA VEČERA

Datum objave: 10.09.2014. // Kategorija: FED cup i DAVIS cup

ODRŽANA PRE DRAW KONFERENCIJA NIS DEJVIS KUP REPREZENTACIJE SRBIJE U BANGALORU

Datum objave: 09.09.2014. // Kategorija: FED cup i DAVIS cup

MEČ DEJVIS KUPA PLEJ OFA SVETSKE GRUPE: INDIJA – SRBIJA (BANGALORE, KSLTA Tennis Stadium, 12 – 14. SEPTEMBRA 2014)

Selektor  NIS Dejvis kup tima Bogdan Obradović rekao je na pre-draw konferenciji naše reprezentacije održane u Bangaloru da je njegova podmlađena ekipa spremna da pobedi Indiju u duelu za opstanak u Svetskoj grupi.

"Ovo je izuzetno važan meč za naš tim. Spremni smo, u svakom slučaju, imamo novi, mladi tim, koji treba i da skuplja dragoceno iskustvo i da donese pobedu. Presudno će biti ko će se i kojom brzinom prilagoditi na specifične uslove" - rekao je Obradović.


Veliko interesovanje Indijaca za teniski susret sa Srbijom

Datum objave: 08.09.2014. // Kategorija: FED cup i DAVIS cup

MEČ DAVIS KUPA PLEJ OFA SVETSKE GRUPE: INDIJA – SRBIJA (BANGALORE, KSLTA Tennis Stadium, 12 – 14. SEPTEMBRA 2014)

Drugog dana boravka naše Dejvis kup reprezentacije u Bangaloru, gde se narednog vikenda igra meč plej ofa najznačajnijeg ekipnog takmičenja u tenisu, u kome se Srbija kao vicešampion planete za 2013.  bori za opstanak u ovoj elitnoj grupi, kako bi i u 2015. nastavili zlatni višegodišnji niz boravka i takmičenja u Svetskoj grupi, protiče u jakim treninzima i sjajnoj atmosferi u taboru Srbije.


Čolanov memorijal konkurencija do 12 godina

Datum objave: 08.09.2014. // Kategorija: Domaća scena
Na terenima TK Crvena zvezda održan je turnir u konkurenciji do 12 godina - Čolanov memorijal.
 
U konkurenciji devojčica pobednički pehar osvojila je Senka Deletić koja je u finalu savladala Anđelu Lopičić 6:4, 6:3.
U muškoj konkurenciji na pobedničko postolje popeo se Stefan Popović. 

Jovana Jakšić kandidatkinja za turnir Zvezda u usponu

Datum objave: 07.09.2014. // Kategorija: Međunarodna scena (ATP, WTA, juniori)

Srpska Fed kup reprezentativka  Jovana Jakšić nalazi se među kandidatkinjama za učešće na novom turniru Zvezda u usponu.

Turnir Zvezda u usponu održaće se u Singapuru, od 17. do 21. oktobra, uporedo sa Završnim WTA turnirom, na kome će učestvovati osam najboljih svetskih teniserki. Na turniru Zvezda u usponu učestvovaće dve teniserke koje će predstavljati ostatak sveta (ROW) i dve teniserke iz azijsko-pacifičkog dela (APAC).Pored Jakšić kandidatkinje za ROW su Švajcarkinja Belinda Benčić, Amerikanka Medison Kiz i Monika Puig iz Portorika. Navijači mogu glasati na sajtu www.wtafinals.com/Rising-Star-Poll. "Uzbuđena sam i počastovana što sam uključena u glasanje za Zvezdu u usponu. Ostvarenje sna je biti u Singapuru sa osam vrhunskih teniserki i legendama tenisa", rekla je Jakšić, 125. teniserka sveta.


Srbija bez Novaka u Indiji

Datum objave: 07.09.2014. // Kategorija: FED cup i DAVIS cup

NIS Dejvis kup reprezentacija odigraće meč plej ofa Svetske grupe protiv selekcije Indije u Bangaloru od 12. do 14. septembra 2014. godine bez najboljeg tenisera našeg tima, prvog igrača sveta Novaka Đokovića.

„Naš najbolji i prvi teniser planete Novak Đoković definitivno neće doći u Indiju. Najveći razlog je umor. Novak je imao izuzetno naporan deo sezone i potreban mu je predah, a putovanje u Indiju iziskuje ogromne napore, ne samo po pitanju putovanja, dolaska sa jednog na drugi kraj planete, iz Njujorka u Bangalore, već i teške uslove za igru ovde, visoka vlažnost i velika nadmorska visina. Novak veruje u pobedu našeg tima i svim srcem je uz nas" – rekao je selektor NIS Dejvis kup tima Srbije Bogdan Obradović.


Deo NIS reprezentacije Srbije doputovao u Bangalore

Datum objave: 07.09.2014. // Kategorija: FED cup i DAVIS cup

MEČ PLEJ OFA DEJVIS KUPA SVETSKE GRUPE: INDIJA – SRBIJA ( KSLTA Tennis Stadium, Bangalore, India, 12 – 14. Septembra 2014)

NIS Dejvis kup reprezentacija Srbije nekompletna je u ranim jutarnjim časovima (nedelja 07.09.2014) stigla u  Bangalore (Indija) gde će se od 12. do 14. septembra 2014. kao gost u meču plej ofa Dejvis kupa Svetske grupe boriti protiv reprezentacije Indije za opstanak u Svetskoj grupi za 2015. godinu. Deo našeg tima stigao je u ovaj grad i odmah krenuo sa pripremama za ovaj težak meč. U Bangalore su u ranim jutarnjim časovima stigli Dušan Lajović, Filip Krajinović, Ilija Bozoljac, predvođeni selektorom Bogdanom Obradovićem, kao i ostatak tima u kome su fiziotarapeuti, doktor, tim manadžer....Nenad Zimonjić će se priključiti timu u ponedeljak.