Bez iznenađenja u prvom kolu

Datum objave: 26.11.2012. // Kategorija: Vesti

NIS Dvoransko prvenstvo Srbije u tenisu za seniore

 

Prvo kolo NIS prvenstva Srbije u dvorani proteklo je bez iznenađenja. Favoriti su opravdali svoj rejting. Ivan Bjelica, član TK Crvena zvezda lako je savladao Nenada Terzića - 6:1, 6:2, a drugi nosilac, njegov klupski kolega Nikola Ćirić bio je takođe ubedljiv u susretu protiv Aleksandra Stupara - 6:0, 6:2.

Ubedljiv je bio i jedan od najtalentovanijih srpski tenisera, Nikola Milojević. Za turnir je dobio vajld kartu i sigurno je jedan od najozbiljnijih kandidata za naslov u seniorskoj konkurenciji.

ŽREB SENIORI 

ŽREB SENIORKE

RASPORED MEČEVA 27.11.2012.

SVE REZULTATE, ŽREBOVE I RASPOREDE MOŽETE NAĆI NA NAŠOJ NASLOVNOJ STRANICI U RUBRICI DVORANSKA TSS 

PORTRET DANA

Nikola Vidović

 Nikola_Vidovic

Kuiriozitet prvog kola seniorskog prvenstva Srbije u tenisu, koji se igra u Impuls hali na Novom Beogradu svakako je trijumf veterana Nikole Vidovića, inače trenera TS Srbije, koji je savladao dvanaest godina mlađeg Darka Jandrića – 4:6, 6:3, 6:2. Višestruki prvak države svoj poslednji nastup na državnom prvenstvu imao je, po sopstvenim rečima, pre 4-5 godina.

    -Ne osećam noge, igrao sam skoro tri sata. Zamorno je to za mene, ali prijavio sam se i zadovoljan sam pobedom. Prvi set sam odigrao slabo, a kada me protivnik brejknuo već na startu drugog seta pomisliosam da je gotovo. Srećom, vratio sam odmah brejk, a onda kod 4:3 ponovio sam brejk i tako izjednačio.

    Popularni “Vidojko” je nu trećem setu briljirao.

    - Lako i brzo sam došao do vođstva od 5:0 i onda je bila stvar rutine da završim meč. Malo na iskustvo, dobro sam i servirao i stigoh do pobede. Iskreno, prijavio sam se da se dobro istrčim i oznojim, pa šta uradim. Eto, uradio sam nešto, prošao prvo kolo.