Dević šampion

Datum objave: 28.06.2013. // Kategorija: Vesti

IMG_3232

Na teniskim terenima TK „NOVI SAD 2002“ u Novom Sadu održan je turnir „OP NOVOG SADA DO 14 GODINA – DEČACI“ II kategorija od 22. do  27. juna 2013. godine. Na turniru je učestvovalo 39 takmičara.
Prvo mesto na turniru je osvojio Dobrosav Dević iz TK „Elit“ Novi Sad pobedivši u finalu Daniela Turu iz TK „Spartak“ Subotica, rezultatom 2:6, 6:3,  7:6 (7: 3).
Treće mesto su osvojili: Aleksa Pešić iz TK „Dinamo“ Pančevo i  Mihajlo Drobnjaković TK „Topaco“ iz Beograda. Turnir je trajao dva dana duže zbog kiše koja je padala u toku održavanja turnira, mada se mogao završiti u roku da je organizator dobio saglasnost da se turnir koji se održavao na šest terena (podloga od šljake) prebaci na tvrdu podlogu na tri terena (organizator turnira za ta tri terena ima međunarodni sertifikat od ITF –a „Medium – 3“  ( gumirana podloga od 3mm ).
TK "Novi Sad 2002" poziva sve zainteresovane takmičare iz drugih klubova, da će im biti obezbeđeno korišćenje tih naših terena pogotovo ako odlaze na turnire na kojima je takva podloga. Na fotografiji se u pozadini može videti deo terena od tvrde podloge.