Drugi i treći dan Sajma sporta 2017 - Troicki, Krajinović, Bozoljac, Kecmanović

Datum objave: 27.11.2017. // Kategorija: Domaća scena

As do asa, oduševljenje dece koja su imala priliku da se igraju, upoznaju, fotografišu sa svojim idolima, ali i onih starijih, koji su se iz prve ruke uverili o kakvim sportskim herojima Srbije je reč. Tako je izgledalo i tako je protekao 6. Međunarodni sajam sporta u Beogradu, koji je održan u Hali 1 beogradskog Sajma. 

Štand TSS i teren za mini tenis bio je ispunjen našim Dejvis i Fed kup reprezentativcima, na opšte oduševljenje svih, posebno najmlađih. Drugog dana Sajma sporta 2017. sa najmlađima su se družili Viktor Troicki, Filip Krajinović, Ilija Bozoljac koji je došao u pratnji šestogodišnje ćerke Lole koja je takođe pokazala tenisko umeće i nagoveštaj da će krenuti tatinim stopama. Troicki je mališanima doneo poklone (tenisku opremu) i podelio nakon "mečeva" koje su odigrali. Trećeg i ujedno poslednjeg dana Sajma sporta mini tenis sa decom igrao je najbolji junior Srbije, prvi junior sveta za 2016. i jedan od najboljih mladih profi tenisera sveta Miomir Kecmanović. 

Ne smemo zaboraviti i pohvaliti trenere na čelu sa Draganom Ilićem, koji su takođe dali veliki doprinos i učestvovali u akciji mini tenis škole TSS na Sajmu sporta 2017. Velika zahvalnost za učešće i rad trenera Teniskog saveza Beograda: Dejan Kojić, Branko Petković, Branislav Kapaš, Milan Sarovski. 

Podsetimo „NIS otvorenu školu tenisa“ prvog dana Sajma sporta 2017.  posetili su Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić i selektor Dejvis Kup reprezentacije Srbije, Nenad Zimonjić, koji su zajedno sa mališanima odigrali pravi teniski meč. U mini školi tenisa učestvovali su i NIS Dejvis kup reprezentativci Dušan Lajović i Peđa Krstin, NIS Fed kup reprezentativke Srbije Ivana Jorović i Nina Stojanović, 10. junior sveta Marko Miladinović, naša mlada i veoma perspektivna juniroka Tamara Malešević kao i plejada mladih igrača: Natalija Senić, Anđela Lopičić, Senka Đeletić, Nevena Kolarević, Nikola Zekić, Luka Jovanović, Aleksa Marđonović.