Dušanov najveći uspeh

Datum objave: 27.12.2012. // Kategorija: Vesti

obradovic_i_armenulic

Dušanu Obradoviću će ovo zimsko dvoransko prvenstvo Srbije, održano u “Impuls holu” ostati u lepom sećanju. Član TK “Ječmenica” iz Novog Sada do finala je stigao bez izgubljenog seta. Bio je siguran, fokusiran i pun samopouzdanja. Postavljen za šestog nosioca s lakoćom je savladao sve prepreke. Na njegovu žalost, u finalu se namerio na raspoloženog Mihaila Popovića i dalje nije mogao.

- Zadovoljan sam ovim drugim mestom, kako ne bih bio. U finalu zaista nisam mogao više. Počeo sam tenis da igram sa tri godine, a na turnirima igram od sedme godine. U svojoj kolekciji trofeja nakupio sam 29 pehara. Za sada ih još brojim, verovatno ću uskoro prestati. Najveći uspeh mi je ovo drugo mesto.

Trener Dušanov je slavna Nataša Ječmenica. Iako nije bila u Beogradu uz svog pulena, Dušan se dobro snalazio. Levak, najjači udarac mu je forhend.

    -Moram još da radim na volejima, ali polako, sve će doći na svoje mesto. U 2013. godini igraću jače turnire u mojoj kategoriji, ali ću više igrati one do 14 godina. Drago mije što sam plasmanom u finale obradovao Tašu.

    Dušan je odlićan đak i pohađa OŠ “Vasa Stajić” u Novom Sadu. Za sada je odlično ukomponovao bavljenje tenisom I školu.