Duel otvara Jelena Janković

Datum objave: 03.02.2012. // Kategorija: Vesti

Aleksandra Krunić čeka svoju šansu u igri parova i poziva Srbe da dođu da ih bodre.

zreb1
-Žrebom možemo, generalno, da budemo zadovoljni, jer Bojana igra drugi meč ,a ona to voli. Ulazimo u ovaj duel s velikom željom da pobedimo. Kao tim, ne samo da smo, po kvalitetu, zaslužili da igramo u Svetskoj grupi, već i da idemo do kraja, do finala. Raspoloženje je izuzetno, opuštene smo, vesele i nasmejane, spremne za nove pobede. Mi na klupi ćemo žestoko navijati. Interesovanje domaće publike je neočekivano slabo, nije prodato ni pola ulaznica. Sve bismo volele da na meč dođe što više naših ljudi koji žive u Belgiji, da nam pruže podršku i da nadjačamo domaće navijače. Bićemo im zahvalne – poziva Aleksandra Krunić.
Mlada Nišlijka, Natalija Kostić je najmlađa članica ekipe i debitant. Davaće, po sopstvenim rečima, podršku s klupe.

zreb4
- Pošto sam ja nova u reprezentaciji, oduševljena sam atmosferom koja je izuzetna. Biću veoma glasna na
klupi. Maksimalno smo motivisane, jer prvi put imamo šansu da uđemo u polufinale ovog veoma respektibilnog takmičenja. Spremale smo se dobro, pogotovo Jelena i Bojana koje su i najviše radile. Sigurni smo svi i imamo potpuno poverenje u njihovu igru. Mislim da će na kraju sve biti povoljno za nas i da ćemo se svi radovati uspehu – kaže uvek nasmejana Natalija.
Selektor Dejan Vraneš ističe da su igračice bile veoma odgovorne na ovim mini pripremama.
- Ono što je za mene bitno u ovom trenutku je činjenica da smo se odlično pripremili za ovaj duel. Igračice su dobro radile, vredno trenirale. Milim da smo se dobro adaptirali na podlogu, a što se samog žreba tiče manje je bitno ko kada igra i sa kim. Očekujem uspešan vikend – bio je kratak i jasan selektor Fed kup reprezentacije Srbije Dejan Vraneš.