EKIPNA PRVENSTVA SRBIJE 2014.

Datum objave: 01.08.2014. // Kategorija: Vesti


Poštovani klubovi,
U prilogu se nalaze rokovi vezani za juniorska ekipna takmičenja Srbije2014. godine. Molim vas da ih dobro pročitate i poštujete. Pogotovo rok zaprijavu namere učešća na ekipnom takmičenju jer niti jedna prijava nakonovog roka neće biti uvažena! 

Ekipna prvenstva Srbije 2014. rokovi 

Takođe vas potsećam na jednu novinu. Sva komunikacija vezana za ekipnatakmičenja u smislu slanja potvrde namere učešća, formulara za prijavusastava ekipa, odjavu igrača sa ekipnog takmičenja, odjavu sa ekipnogtakmičenja, overene potvrde o pozajmici igrača kao i fotokopije pasošastranca šaljete samo i isključivo na email adresu:ekipna.takmicenja@teniskisavez.com.Korišćenje faxa, telefonski pozivi, korišćenje drugih email adresa kao i sms poruke neće biti prihvaćeni!

Organizatori juniorskih ekipnih takmičenja 2014. će biti i pobednici iz2013. godine TK Crvena Zvezda i TK TAŽ. TK Crvena Zvezda u konkurencijama 14 godina devojčice i dečaci, 16 godina dečaci i 18 godina juniori. TK TAŽ u konkurenciji 16 godina devojčice i 18 godina juniorke. O dodatniminformacijama vezanim za organizaciju bićete naknadno obavešteni.

Kotizacija za ekipna takmičenja je 6000 RSD. 

Voditelj liga 2014. godine će biti Stefan Čukić.Formulare za prijavu i odjavu kao i primer uplatnice za kotizaciju možete pronaći na stranici Turnir Info. 

U slučaju dodatnih pitanja vas molim da me kontaktirate putem emaila.

Želim vam svima uspešna ekipna takmičenja.

Vladimir Erg

 Predsednik TO TSS