EKIPNA TAKMIČENJA 2018 - FINALNI TURNIR (konkurencija do 14)

Datum objave: 04.09.2018. // Kategorija: Domaća scena
Poštovani klubovi učesnici finalnog turnira ekipnog takmičenja do 14 godina, čestitamo Vam na plasmanu na završni turnir.
 
DATUM ODRŽAVANJA: 06 – 08. Septembar 2018.
 
LOKACIJA: Teniski klub Sloboda, Gavrila Principa 3, Čačak
 
FORMAT TAKMIČENJA:  8 ekipa, turnirski ,na ispadanje
 
FORMAT EKIPNOG SUSRETA: 3 singl i 1 dubl meč
 
bodovanje ekipa devojčice ovde 
 
bodovanje ekipa dečaci ovde 
 
žreb devojčice ovde 
 
žreb dečaci ovde 
 
raspored mečeva ovde 
 
Teniski savez Srbije je obezbedio:
• Plaćene putne troškove za ekipe čiji klub se nalazi više od 30km od mesta održavanja takmičenja (gorivo i putarine za jedno vozilo),
• Smeštaj, sa ishranom za ekipe čiji klub se nalazi više od 30km od mesta održavanja takmičenja (dok su u takmičenju),
• Sve ekipe imaju obezbeđen ručak
 
ROKOVI:
• Potvrda učešća,
Klub potvrđuje svoje učešće na završnom turniru. Dovoljno je da klub pošalje email na adresu ekipna.takmicenja@teniskisavez.com.
• Prijava igrača ekipe,
Minimalan broj članova jedne ekipe je 3 (tri) igrača. Klub može da prijavi najviše 6(šest) takmičara od kojih jedan može biti stranac koji je registrovan za dotični klub , kome je uredno prijavljeno mesto boravka u Srbiji i koji je odigrao u poslednjih 6 (šest) meseci barem 3 (tri) turnira iz kalendara TSS ili Regiona i samim tim se nalazi na rang listi TSS u bilo kojoj konkurenciji. Pod strancem se podrazumevaju igrači koji imaju dvojno državljanstvo ali na međunarodnim rang listama su prijavljeni kao državljani neke druge države a ne Srbije. Svi igrači moraju da budu registrovani za klub za koji nastupaju. 
Igrač koji želi da nastupa za drugi klub mora da se preregistruje i da to učini najmanje 15 dana pre početka finalnog turnira. Klub može da promeni sastav ekipe u odnosu na kvalifikacioni turnir. Igrač koji je u regionalnom takmičenju nastupao za jedan klub NE MOŽE biti prijavljen u finalnom takmičenju za drugi klub. Igrač koji nije bio prijavljen ili je bio prijavljen za regionalno takmičenje, a nije igrao, MOŽE biti prijavljen za finalno takmičenje u skladu sa Pravilnikom o registracionom postupku. Potrebno je da klub pre slanja prijave ekipe proveri da li svi takmičari koje klub prijavljuje imaju validne takmičarske legitimacije , važeće lekarske preglede kao i da li su igrači nastupali na kvalifikacionom turniru za neki drugi klub.
• Bodovanje ekipa i određivanje nosioca
Žreb je dirigovan, nosioci su pobednici regiona a u skladu sa bodovanjem , u prvom kolu , ne mogu se sresti dve najbolje ekipe iz istog regiona (ako je teoretski izvodljivo).
• Žreb i raspored
60 (šesdeset) minuta pre početka žreba finalnog takmičenja , klub finalista može zameniti 2 (dva) igrača iz kvalifikacija u skladu sa Pravilnikom o registracionom postupku. O svim pitanjima vezano za ekipna takmičenja možete me kontaktirati na email adresu direktor.ekipnih@teniskisavez.com .
Sa poštovanjem,
Direktor ekipnih takmičenja
Stefan Čukić 
Beograd, 28.08.2018.