Juniori Srbije i Mađarske na zajedničkim pripremama u Beogradu

Datum objave: 13.06.2019. // Kategorija: Domaća scena
Stručni štab Teniskog saveza Srbije nastavlja sa okupljanjima kandidata za reprezentaciju u mlađim kategorijama kao i saradnju sa teniskim Savezima iz susednih zemalja.
 
Od 10. do 14. juna 2019. na terenima Teniskog saveza Srbije u okviru TC Novak održavaju se pripreme igrača u konkurenciji do 14 godina, a naši gosti su najbolji mladi igrači iz Mađarske. Da podsetimo, TSS je pre dve nedelje u Vrnjačkoj Banji održao pripreme za dvanestogdišnjake sa vršnjacima iz Republike Srpske.
 
„Naši najmlađi igrači bili su gosti bugarskog teniskog saveza u januaru 2019, a u julu ugostićemo najbolje mlade igrače iz Indije. U toku su pregovori sa Hrvatskim teniskim Savezom i vrlo brzo ćemo i sa igračima iz Hrvatske imati zajedničke pripreme. Na tri okupljanja koja smo imali u periodu od 27. Maja, zaključno sa pripremama koje su u toku prisutvovalo je 28 igrača iz Srbije. Pripremama je rukovodio Šef Stručnog štaba TSS Renco Furlan uz asistenciju Dragana Šerera - glavnog trenera TSS,  kao i saveznih trenera Branislave Janković, Veljka Barjaktarevića i Stefana Solunca.
 
Naredno okupljanje juniora Srbije pod rukovodstvom Furlana zakazane su za sredinu jula 2019. kada će biti održane pripreme za Letnja evropska prvenstva (pojedinačna i ekipna).