Kecmanović ruši redom, u dvostrukom finalu Tarba

Datum objave: 26.01.2013. // Kategorija: Vesti

kecmanovic

Najbolji teniser Evrope u konkurenciji do 14 godina, mladi as Srbije Miomir Kecmanović ruši redom protivinike na takmičenju u čuvenom Tarbu, nezvaničnom prvenstvu sveta za mlađe kategorije. Kecmanović je dokazao da sa razlogom zauzima čelnu poziciju rang liste najboljih tenisera Evrope u konkurenciji 14-godišnjaka. Sjajnim partijama, Miomir je stigao do dvostrukog finala, singla i dubla. 

U polufinalu singla Kecmanović je savladao trećeg kosturaša ovog takmičenja, Rusa Artema Dubrivnjija 7:5, 6:3 i čeka protivnika u borbi za trofej iz susreta Stjuart (Velika Britanija) - Ramacoti (Italija).

U borbi za trofej u dubl konkurenciji Kecmanović i njegov partner  Zuk će odmeriti snage sa rusko-turskim parom Dubrivni - Kirkin.  

Uz Kecmanovića uTarbu su treneri Jovan Lilić i Dejan Vukojičić, sjajna ekipa koja zna samo za pobede.  Šampionski duh, borbenosti, umeću i rezultat su ono po ćemu će Tarb, Evropa, ali i svet upamtiti novu tenisku zvezdu iz Srbije koja dolazi - Miomira Kecmanovića. 

Miomir se u nedelju 27.01.2012. bori za trofej Tarba, trofej na kojem su ugravirana imena šampiona: Rišar Gaskea, Rafaela Nadala, ali i sada najboljeg juniora sveta Nikole Milojevića.