Kristinin prvenac

Datum objave: 18.01.2013. // Kategorija: Vesti

kristina_miletic3

Kristina Miletić je u sjajnom stilu stigla do svoje prve šampionske titule. Osvojila je dvoransko prvenstvo Srbije, a kako je ovo drugi uzastopni trijumf u dve nedelje nove 2013. godine, najavila je da će se o ovoj visokoj devojčici (181 sm) još pričati, kako o njenoj igri tako i o njenim pobedama.

    - Veoma sam srećna što sam osvojila državno prvenstvo. Ovo mi je prva titula državnog prvenstva i veoma mi mnogo znači. Ne mogu sada reći da mi se samopouzdanje podiglo zbog ovog trijumfa, jer ga (samopouzdanje) imam na pretek. Ali, da mi je bila potrebna jedna ovakva pobeda, to je činjenica.

    Kristina je ceo turnir u Impuls hali na Novom Beogradu odigrala zrelo, taktički skoro savršeno i u svakom momentu je znala šta hoće i kako do toga da stigne. I kada je gubila nije podlegla tremi, niti panici.

    - Vodila sam igru, naročito u ovom finalnom meču. Nije to bio težak duel, ali nije bio ni lak. Posle prvog seta, koji sam dobila, u drugom je moja protivnica zaigrala bolje, ali iako sam gubila, prvo 3:0, pa zatim i 4:1 ni jednog momenta se nisam predavala. Čak i u tajbrejku drugog seta, gubila sam 4:2, ali uspela sam da preokrenem rezultat jer sam znala da mogu. Jovana je dobro servirala, dok mene taj početni udarac nije baš najbolje služio. U svakom slučaju čestitke i mojoj rivalki na dobroj igri i požrtvovanju.

    Kristina neće u Tarb. Ostaje da se priprema za turnire, a ako bude pozvana u reprezentaciju rado će poziv prihvatiti.