KUP SRBIJE U ZNAKU TENISERKI TENISKE AKADEMIJE ŽIVKOVIĆ

Datum objave: 04.03.2020. // Kategorija: Domaća scena
Na terenima Teniske akademije Živković (TAŽ) završen je Kup Srbije za teniserke do 18 godina. Kup je protekao u znaku teniserki TAŽ-a. Emilija Zdravković (TAŽ) je šampionka. Ona je u finalu bila bolja od klupske drugarice Anje Stanković sa 2:0 (6/2, 6/3). Do bronzane medalje je stigla Jovana Nikolić (TAŽ).
 
„Zadovoljan sam igrom i zalaganjem koje prikazuju na terenu, odlično je da smo već na početku sezone ušli u pobednički ritam. Dosta jakih i značajnih turnira tokom vikenda i puno lepih vesti za Tenisku akademiju Živković“ – istakao je Nikola Živković, predsednik TAŽ-a
 
Na Kupu Srbije za tenisere do 18 godina, Nikola Cvetanović (TAŽ) je u Čačku osvojio vicešampionsku titulu. U konkurenciji teniserki, na Kupu Srbije do 12 godina treće mesto je u Subotici osvojila Anastasija Cvetković (TAŽ), a Mina Milosavljević (TAŽ) je bila treća u Šapcu na Kupu Srbije do 16 godina. Vredno je pomena i da je Jevrosima Mitić (TAŽ) stigla do treće pozicije na Otvorenom prvenstvu Beograda u konkurenciji teniserki do 14 godina.