Nikola Jović šampion regiona, Stefan Skobelev najbolji u Beogradu

Datum objave: 20.11.2018. // Kategorija: Domaća scena
Teniseri i teniserke Teniske akademije Živković (TAŽ) nastavljaju sa uspešnim partijama. Juče je u Nišu na terenima TAŽ-a završeno prvenstvo Teniskog saveza istočne Srbije u kategoriji do 12 godina. Šampion regiona je Nikola Jović (TAŽ). On je u finalu savladao Aleksu Stankovića, tenisera Topličanina iz Prokuplja. Rezultat je bio 2:0 u setovima (6/3, 7/6). Treće mesto su podelili teniseri niške akademije Aleksandar Žikić i Ognjen Milenović.
 
„Vredno sam radio tokom cele godine i ovo je samo potvrda tog rada i prethodnih rezultata. Super je da kao najbolji u regionu uđem u finiš ove godine.“ – istakao je Nikola Jović prilikom dodele priznanja i pehara.
 
Pored Nikole, teniseri i teniserke Teniske akademije Živković su u poslednjih nedelju dana postigli još nekoliko zapaženih rezultata. Stefan Skobelev je bio najbolji na Otvorenom prvenstvu Beograda za tenisere do 16 godina. Radi se o jakom turniru koji je okupio preko 30 tenisera. Natalija Nikolić i Mateja Milošević su bili najbolji u Nišu u konkurenciji do 14 godina, Anastasija Stoiljković je bila treća. Najmlađi članovi niške akademije su iskoristili slobodan vikend za prijateljski meč sa klubom „MTP“ iz Skoplja, pa je i završeno nerešeno.