NIS i TSS održali besplatnu školu tenisa za decu u okviru manifestacije ”Sportsko sabranje Svete Srbije”

Datum objave: 29.05.2017. // Kategorija: Domaća scena
Kompanija NIS i  Teniski Savez Srbije (TSS) organizovalli su tokom vikenda besplatne škole tenisa za decu na Adi Ciganliji. Svi mališani koji su posetili ovo Beogradsko izletišta , imali su priliku da kroz igru, druženje I  opremu prilagođenu njihovom uzrastu uz pomoć stručnih trenera odigraju  prvi teniski meč.
 
Otvorena škola tenisa organizovana je u okviru manifestacije ”Sportsko sabranje Svete Srbije” koju sprovodi Pravoslavno sportska organizacija, sa ciljem da deci i mladima ponudi koncept razvoja i ličnosnog pravilnog uzrastanja. I ove godine manifestacija je okupila veliki broj sportova i na hiljade dece učesnika. Sportska tema ovogodišnjeg Sobranija bila  je atletika, a ovo je  druga godina za redom da TSS I NIS učestvuju organizuju besplatne škole tenisa  u okviru ove manifestacije.
 
NIS I TSS već šest godina za redom organizuju besplatne škole tenisa za decu  širom Srbije.  Kao višegodišnji generalni sponzor Teniskog saveza , NIS na ovaj način daje podršku dečijem sportu , promoviše zdrav način života i pravilan razvoj mladih u okviru svoje korporativne strategije i slogana „Budućnost na delu“.