Održan „Vaskršnji turnir za decu“ u Gračanici u organizaciji TSS i NIS

Datum objave: 04.04.2018. // Kategorija: Domaća scena
Teniski savez Srbije i kompanija NIS u saradnji sa Opštinom Gračanica u susret najradosnijem hrišćanskom prazniku organizovali su „Vaskršnji turnir za decu“ na kome su mališani imali priliku da kroz igru, druženje i opremu prilagođenu njihovom uzrastu, uz pomoć stručnih trenera, odigraju prvi teniski meč.
 
„Vaskršnji turnir za decu“ održan je u školskom dvorištu Osnovne škole „Kralj Milutin“ u Gračanici, uz podršku lokalnog teniskog kluba „Winner Gračanica“. Na edukativan, zdrav i zabavan način oko 150 mališana imalo je priliku da pokaže takmičarski duh, talenat i veliku zainteresovanost za „beli sport“. Na kraju druženja, kao zahvalnost za učešće i fer pleju, svim učesnicima dodeljni su pokloni koje su obezbedili Teniski savez Srbije i kompanija NIS. 
 
Svako dete, učesnik „Vaskršnjeg turnira za decu“ dobilo je na poklon profesionalnu tenisku torbu za rekete, majicu, sveske, olovke...
 
Kompanija NIS, kao višegodišnji generalni sponzor TSS-a u okviru svog programa „Budućnost na delu “ na ovaj način se aktivno uključila kao partner Teniskog saveza, u promociju zdravog života i animiranja mladih talenata. „Vaskršnji turnir za decu“ deo je velike akcije „Otvorenih škola tenisa“ koje kompanija NIS i Teniski savez Srbije već osam godina organizuju širom Srbije sa ciljem popularizacije sportskih vrednosti, kulture i ne nasilja u sportu kao izuzetno važnom elementu u zdravom razvoju dece.