Olgi Danilović dupla kruna

Datum objave: 31.03.2014. // Kategorija: Vesti

Danilovic_i_Jecmenica2

Mlada i velika nada srpskog tenisa, 13-godišnja Olga Danilović ostvarila je i drugi trijumf u takmičarskoj 2014. Nakon titule koju je osvojila odmah na startu sezone (iz kalendara Tenis Evropa u konkurenciji do 14 godina na terenima TK Crvena zvezda) sada je u jednoj nedelji osvojila dva pehara - singl i dubl. U turskom letovalištu Antalija, poznatom i po tome što se iz nedelje u nedelju na ovom prelepom mestu održavaju teniska takmičenja različitih kategorija i uzrasta, Olga je učetvovala na turniru iz kalendara Tenis Evropa u konkurenciji do 14 godina i osvojila duplu krunu. 

Kao prvi nosilac Olga je na putu do finala singla Babolat Kupa savladala dve predstavnice Turske, dve Ruskinje, jednu Rumunku i u samom finalu deklarisala je treću Ruskinju na ovom takmičenju, Evgeniju Burdinu 6:1, 6:1.

U konkurenciji dublova Olga je igrala u paru sa zemljakinjom Andrijanom Stojiljković. Kao peti nosioci u finalu naše devojke su savladale dubl Ochsner, Suleimenova (Švajcarska, Kazahstan) 7:6(5), 5:7, 10:3.