Poželeo titulu i želju ostvario

Datum objave: 10.01.2013. // Kategorija: Vesti

stefan_milicevic

Stefan Milićević, teniser Crvene zvezde je novi prvak Srbije u konkurenciji do 16 godina. On je u “Impuls holu” ,posle velike borbe, savladao Milana Drinića iz TK “Elit” rezultatom 6:7(4), 6:3, 6:3. Bio je to meč koji po svom kvalitetu nije bio za pamćenje, ali važnost meča, ali i neke druge okolnosti uticale su da obojica finalista ne pruže svoj maksimum.

    - Veliki ulog, velika želja mog protivnika, moj san da se domognem titule, sve je to uticalo da pružimo manje nego što možemo i moramo. Ali, tenis je takav sport. Kada želiš najbolje, kada hoćeš da pružiš svoj maksimum, krene sve u drugom pravcu. Ali, pobeda je pobeda, mnogo mi znači. Pa ja sam prvak Srbije. Prezadovoljan sam titulom, sada ću malo da se odmorim, par dana, a onda počinju pripreme za prvenstvo u starijoj kategoriji – do 18 godina.

    Stefan je svestan da je konkurencija dve godine starijih tenisera mnogo veća, ali želi da se oproba, da vidi gde je.

    - Čekaju me jaki turniri u nastavku sezone i potrebni su mi jaki mečevi. Zato sam se i prijavio za ovu stariju konkurenciju. U svakom slučaju, titula osvojena ovde mnogo mi znači kada je u pitanju moje samopouzdanje. Titula je znak da mogu, uverio sam se...