"NIS otvorena škola tenisa 2014" u Nišu

Datum objave: 16.08.2014. // Kategorija: Vesti

Nis8

 U subotu, 16. avgusta, Teniski savez Srbije, Teniski savez Istocne Srbije i NIS organizovali su u Nišu  „NIS otvorenu školu tenisa 2014“. Na dva mini sportska terena na gradskom trgu, deca uzrasta od 6 do 10 godina bila su u prilici da uz pomoć stručnih trenera besplatno nauče prve korake u tenisu, a najboljim mladim teniserima dodeljene su prigodne nagrade. 

Nis1

Posle Čačka  i Niša,  tokom avgusta i septembra, škola tenisa biće organizovana u još šest gradova u Srbiji:   Novi Bečej 23.08;Zrenjanin 31.08; Kikinda 06.09; Beograd 13.09; Novi Sad 20.09;Pančevo 27.09. 

Nis2

Ovo je treća godina zaredom kako Teniski savez Srbije i NIS širom Srbije organizuju akciju „NIS otvorena škola tenisa“. Ova akcija realizuje se u okviru NIS-ovog korporativnog programa „Energija sporta“ koji ima za cilj da podrži dečiji sport, promoviše zdrav način života, ali i profesionalan sport i razvoj mladih.

Nis4

  Tokom leta 2012. i 2013.  ova akcija je naišla na veliki odziv najmlađih.Poslednje okupljanje u Nisu proteklo je iznad svih očekivanja, počev od masovnosti pa do odlične organizacije na opšte odobravanje učesnika, njihovih roditelja i slučajnih prolaznika koji su u centru grada iskoristili priliku da fotografišu spektakularan dogadjaj.  Treba istaći da su organizaciju ovog dogadjaja pomogli teniski klubovi iz Nisa i regiona, i to je postala praksa koja omogućuje da u samo nekoliko časova tenisa svoje umeće isproba veliki broj mališana.

Nis_NIS_otvorena_skola_tenisa7_s