Seminar TSS za D licencu - teniski program Evolution Kids Tennis

Datum objave: 29.05.2018. // Kategorija: Domaća scena
Teniski Savez Srbije organizuje obuku trenera za rad sa decom uzrasta do 10 godina, za sticanje D licence. Od 2015. godine Teniski Savez Srbije uveo je teniski program Evolution Kids Tennis kao oficijalni program na nivou cele države.
 
Iskreno verujemo da je ETK najpotpuniji program za decu ikada kreiran. Iza programa postoji višegodišnje iskustvo u radu iz ove oblasti. Usmeren je na razvoj osnovnih veština koje omogućuju igraču da zaista igra tenis koristeći se adekvatnim i prilagođenim rekvizitima. Ovim programom omogućeno je da svi nauče da igraju tenis na jednostvan i prihvatljiv način. Kreirajući različite faze programa, od jednostavne ka kompleksnijim, organizujući adekvatno okruženje, omogućujemo najmlađim igračima da kroz ovakvu strukturu programa dostignu svoj maksimalni potencijal, kroz postizanje uspeha na svakom nivou. Kroz program se kod dece stvara baza za budući uspeh i stvara ljubav prema sportu za ceo život.
 
Licenciranje je potpuno besplatno, za sve trenere i klubove koji žele poslati svoje trenere na obuku.
Licenciranje je u formi seminara i nema polaganja ispita, već se samo vrši obuka trenera za spovođenje programa po klubovima.
Uslov za licenciranje je završena srednja škola (diploma srednje škole) i da je polaznik punoletan (18 godina i stariji).
 
Licenciranje će se održati na terenima TC “Novak”. Datum odžavanja licenciranja je 16. i 17. jun. 2018. godine. 
 
Svi treneri obavezno da dođu u teniskoj opremi i da ponesu reket.
 
Oba dana satnica je ista: od 9 do 17 časova sa puzama za ručak i pauzama za odmor.
 
Prijava i informacije na e-mail : dejan.vukojicic@teniskisavez.com