Srpski teniseri se družili sa mladim teniskim talentima na Dejvis kupu

Datum objave: 07.03.2015. // Kategorija: FED cup i DAVIS cup
Najbolji srpski teniseri Novak Đoković, Viktor Troicki, Nenad Zimonjić, Ilija Bozoljac, Predrag Krasin i Filip Krajinović družili su se danas na Dejvis kupu sa najmlađim članovima Teniskog saveza Srbije. Uz podršku Teniskog saveza Srbije i kompanije NIS, mladi teniski talenti su imali priliku da vide umeće naših tenisera uživo na terenu.
 
"Veoma je važno raditi sa decom od najranijeg uzrasta i usmeravati ih na sport i prave vrednosti i podučavati ih fer igri. Da bi imala mogućnost za to, neophodno je da imamo stabilnog partnera kao što je kompanija NIS. Drago nam je da je jedna velika kompanija prepoznala značaj ulaganja u mlade, tenis i sport uopšte i nadamo se da će ih u budućnosti biti još više." – izjavio je Toplica Spasojević, predsednik Upravnog odbora Teniskog saveza Srbije.
 
NIS šestu godinu zaredom uspešno sarađuje sa Teniskom savezom Srbije i na taj način ulaže u razvoj profesionalnog i rekreativnog sporta. Kroz program „Energija sporta“, kompanija sa Savezom već četiri godine organizuje „Otvorenu školu tenisa“, koja velikom broju dece iz cele Srbije omogućava besplatno učenje prvih teniskih koraka i na taj načim širi svest mladih o važnosti bavljenja sportom i zdravom načinu života.