TENISERKE NIŠKE AKADEMIJE ŽIVKOVIĆ NAJBOLJE U REGIONU

Datum objave: 13.06.2018. // Kategorija: Domaća scena
Na terenima Teniske akademije Živković (TAŽ) proteklog vikenda je odigrano finale Ekipnog prvenstva regiona istočne Srbije (TSIS) u konkurenciji teniserki do 14 godina. U finalu su se sastale dve najbolje ekipe regiona, a to su Teniska akademija Živković i Teniski klub Magnet iz Knjaževca. Za nišku akademiju igrale su Anja Stanković, Mina Milosavljević i Sara Milosavljević, a za ekipu iz Knjaževca su nastupile Sofija Krstić, Marija Kukić i Jana Milosavljević.
 
Finale se igralo po principu tri singl meča i jednog u parovima. Pobedu su odnele više nego ubedljivo teniserke Teniske akademije Živković u ukupnom skoru sa 4:0 i na taj način opravdale ulogu favoritkinja.
 
„Sjajna partija naših teniserki, zaslužena pobeda i titula najboljih u regionu. One su se samo pridružile brojnim odličjima koje ovih dana osvajaju i najmlađi i nešto stariji teniseri i teniserke naše akademije.“ – istakao je Nikola Živković, predsednik TAŽ-a
 
Niške teniserke su ovom pobedom izborile plasman na završnicu Ekipnog prvenstva Srbije koje će se igrati u septembu u Beogradu.