Tipsarević i Zimonjić trenirali u Kombank Areni

Datum objave: 10.11.2013. // Kategorija: Vesti

NIS DEJVIS KUP REPREZENTACIJA SRBIJE KRENULA SA PRIPREMANA ZA MEČ SA ČEŠKOM

trening_srpskog_tima

Počele su pripreme za finale Svetske grupe Dejvis kupa 2013. u kome će selekcija Srbije ugostiti tim Češke u Kombank Areni od 15. do 17. novembra 2013. godine. Teren na kome će se u Kombank Areni igrati meč je spreman i prvi trening su danas odradili NIS Dejvis kup reprezentativci Srbije Janko Tipsarević i Nenad Zimonjić pod budnim oko selektora Bogdana Obradovića.

1507

Atmosfera u srpskom timu kao i uvek pozitivna, sa puno pozitivne energije krenule se pripreme za veliki meč u Kombank Areni gde će se teniseri Srbije boriti za drugu titulu u istoriji našeg Dejvis kup tima.

TRENING_08

„Mislim da je sve u najboljem redu.  Trenirali su Tipsarević i Zimonjić, kao i Bozoljac, Lajović, Pašanski i Krajinović. Nole je nedostajao, ali on je trenutno u Londonu“, rekao je selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović.

On je istakao da je atmosfera u timu dobra, kao i da je napravljen plan za početak nedelje.

TRENING_09

„Zadovoljni smo Arenom. Sve je uradjeno do poslednjeg detalja, pre početka priprema, što ranije nije bio slučaj.  Nema buke i igrači mogu da se koncentrišu na treningu. Sve pohvale Teniskom savezu Srbije i Beogradskoj areni“, rekao je Obradović.