Titula Stefanu Milićeviću

Datum objave: 10.01.2013. // Kategorija: Vesti

zajednicka_foto_finala_drzavnog_do_16_za_decake2

Stefan Milićević, teniser Crvene zvezde, osvojio je titulu najboljeg na zimskom dvoranskom prvenstvu Srbije, održanom u “Impuls holu” na Novom Beogradu. On je u finalu savladao Milana Drinića, člana TK “Elit” iz Novog Sada rezultatom 6:7(4), 6:3, 6:3. Meč nije bio kvalitetan, ali iz razumljivih razloga. Ulog za obojicu rivala bio je veliki – titula državnog prvaka, pa je pritisak bio takav da su obojica bili dosta sputani.

    - Svakako da sam zadovoljan osvajanjem titule, ali ne mogu biti zadovoljan tenisom koji sam igrao. Priznajem, sputala me važnost meča, srećom i mog protivnika je savladala trema, ili očekivanja, pa smo obojica pružili manje nego što znamo. U svakom slučaju, ova titula je za mene veliki podstrek. Uložio sam mnogo truda i sada se rad, kroz titule, valorizuje.

    Milan Drinić je, takođe, pružio slabiju igru, mada za to ima opravdanje.

    - Nisam odigrao dobro baš kada sam morao da pružim najviše. Ali, stigao me umor jer sam dan pre finala morao da odigram dva meča i oba su trajala po tri sata. Teško sam se kretao, bio spor, kako je finalni meč odmicao padala mi je koncentracija i desilo se šta se desilo. Žalim za propuštenom prilikom.

    Oba rivala će za desetak dana ponovo na teren. Prijavili su se i igraće na dvoranskom prvenstvu Srbije u kategoriji do 18 godina.