U Beogradu održana redovna Skupština TSS 2017.

Datum objave: 20.05.2017. // Kategorija: Domaća scena

Redovna skupština Teniskog saveza Srbije održana je u svečanoj sali Teniskog saveza Srbije (Tadeuša Košćuška 63a) u subotu (20.05.2017) u izuzetno konstruktivnoj radnoj atmosferi, uz prisustvo brojnih delegata teniskih klubova regiona. Skupštinu je vodio Predsednik ovog najvišeg organa Saveza  Milan Jerinkić.

Izveštaj o radu TSS za 2016. godinu podneo je Predsednik TSS i UO TSS Mr. Mirko Petrović, dok je finansijski izveštaj obrazložila finansijski direktor TSS Snežana Danilović. Oba izveštaja primljena su bez dodatnih diskusija, jednoglasno jer su izveštaji bili dobro pripremljeni, analitični i jasni. Podjednako dobri, koncizni i precizni bili su i ostali izveštaji pa je Skupština završena u veoma kratkom roku.

Dnevni red je bio sledeći:

- Usvajanje zapisnika sa prethodne sednice;

- Usvajanje izveštaja o radu TSS u 2016. godini;

- Usvajanje finansijskog izveštaja za 2016. godinu;

- Usvajanje izveštaja NO za 2016. godinu;

- Usvajanje izveštaja odbora (stručni, takmičarski, trenerski, sudijski,

 veteranski);

- Kooptacija novih članova UO TSS

Preko 50% klubova iz cele Srbije poslalo je svoje delegate koji su za nepuna tri sata sve tačke dnevnog reda usvojili skoro jednoglasno. Skupština je protekla u izuzetno konstruktivnoj i pozitivnoj atmosferi. Donešena je odluka da se sazove i vanredna izborna Skupština Teniskog saveza Zapadne Šumadije pod nadzorom i radom organa TSS u što kraćem roku kako bi se u ovoj regiji rešili postojeći problemi na najbolji mogući način, a sve u cilju bolje budućnosti i rada tenisa kao sporta u ovom delu naše zemlje.