VESTI - FED KUP FINALE 2012.

Datum objave: 24.10.2012. // Kategorija: Vesti

BOSS  OBUKAO NAJBOLJE TENISERKE

Saradnja između  Teniskog saveza Srbije i kompanije HUGO BOSS nastavlja se na obostrano zadovoljstvo. Za predstojeći duel finala FED kupa izmedju Češke i Srbije u Pragu predviđeno je da na završnoj, svečanoj večeri , naše igračice budu obučene jednoobrazno, u  atraktivnom modelu ove renomirane modne kuće.

Inače, važnost ovog finala najbolje se vidi u činjenici da je svaki minut naših najboljih igračica poslednjih dana isplaniran do poslednjeg detalja, od treninga, preko fitnesa do lekarskih kontrola, ali i kao vreme za saniranje povreda i svakodnevnu medicinsku terapiju.  Selektor Dejan Vraneš takodje ima pune ruke posla, zajedno sa svojim pomoćnicima, a sve u sklopu priprema da se na put u Prag, sledećeg vikenda, krene sa potpuno zdravom i spremnom ekipom.

ALISA MARIĆ  NA LICU MESTA

Ministar sporta i omladine Republike Srbije, šahovski velemajstor Alisa Marić, boraviće u Pragu zajedno sa državnim sekretarom za sport Predragom Peruničićem od petka do nedelje, gde će svojim prisustvom pokušati da pomogne našim devojkama  da se domognu najlaskavijeg ekipnog trofeja u ženskom ekipnom tenisu.

PRVA KONFERENCIJA U PRAGU

Zbog izuzetno složenog procesa treninga poslednjih dana, na nekoliko različitih lokacija u Beogradu, nije bilo moguće organizovati ranije predviđenu konferenciju za štampu gde bi se zajedno našle sve četiri naše najbolje teniserke.  Prva kompletna konferencija biće održana u Pragu u sredu, 31.oktobra.