DRUGI DAN PRIPREMA FED KUP SELEKCIJE SRBIJE U BRATISLAVI – 13.04.2011.

Datum objave: 13.04.2011. // Kategorija: Vesti


Dolazak druge teniserke Srbije Ane Ivanović i priključak timu očekuje se u večernjim časovima. 

Atmosfera u srpskom timu pobednička. Osmeh na licima srpskih reprezentativki, mladih snaga Srbije – Bojane i Aleksandre sve govori.

„Super se osećam, igram sve bolje i bolje. Sveža sam i odmorna i očekujem sve bolje partije. Povećala sam rad na kondiciji, da bi bila spremna za mečeve na šljaci koji su inače duži nego na betonu.
U Bratislavi smo sjajno prihvaćeni, imamo dobre uslove za rad. Atmosfera u timu je sjajna, od danas ćemo biti kompletne, svi smo srećni zbog toga i od sutra nastavljamo
 sa jakim radom i pripremama za borbu koja nam sledi za vikend protiv Slovakinja koje jako dobro poznajemo.
Nikad neću zaboraviti meč u Beogradu koji smo igrali prtiv njih prošle godine u Areni, bio je to meč u kome sam ja debitovala na terenu za Fed kup tim Srbije.
Nažalost izgubili smo taj susret, ali verujem da ćemo im vratiti istom merom, na njihovom terenu i pred njihovom publikom za koju znamo da je jako temperamentna i bučna.
Cilj je samo jedan, pobeda Srbije i za to svi dišemo kao jedan“ – rekla je Bojana Jovanovski.

Krunićeva ističe da naše devojke trebaju biti oprezne na terenu. 

„Treniramo punom parom, tereni nisu najbolji, brzi su i jako je malo šljake, a urađeni su na betonu, dosta su klizavi i treba se pažljivo kretati.
Atmosfera je dobra, danas čekamo Jelenu i Anu, bićemo kompletni i mislim da će se atmosfera još više poboljšati njihovim dolaskom.
Osećam se dobro, bolje igram nego u februaru, napredujem i polako se navikavam na novu tehniku. Ne verujem da ću igrati, ali sam tu kad god budem zatrebala ekipi.
Nadam se boljem rezultatu nego u Areni i mislim da imamo sve šanse da završimo duel već u singlu – rekla je Aleksandra Krunić.