Srpkinje u sredu kompletne

Datum objave: 13.04.2011. // Kategorija: Vesti

Srpski Fed kup tim odradio je danas (12.04.2011) prvi trening u Sibamac Areni u Bratislavi u kojoj će se 16. i 17. aprila 2011. godine igrati meč plej ofa za popunu Svetske A grupe za 2012. godinu.

Prva od Srpkinja na teren od šljake, na kome će se naše teniserke boriti sa Slovakinjama, izašla je Bojana Jovanovski koja je prvi trening odradila jutros, dok je u popodnevnim časovima trening imala i najmlađi član srpskog tima Aleksandra Krunić.

„ Pripreme su počele na najbolji mogući način. Uslovi za rad su sjajni, teren je dobar, malo brži nego što smo se nadali, ali to sigurno odgovara našim igračicama. Sa Slovacima se jako dobro poznajemo, već smo bili njihovi gosti 2007. u Košicama, prošle godine smo mi njih ugostili u Beogradu u našoj Areni. Nismo imali sreće u prethodnim susretima, sada verujemo da ćemo izaći kao pobednici i da ćemo doživeti tu treću sreću. Slovaci su sjajni domaćini. Bojana i Aleksandra su danas punim tempom odradile svoje treninge, sutra će nam se pridružiti Jelena i Ana, tako da smo od sutra kompletni i nastavljamo rad u istom ritmu, pobedničkom, do pobede“ – rekao je selektor Fed kup tima Srbije Dejan Vraneš.


Najbolje srpske teniserke Jelena Janković i Ana Ivanović timu će se priključiti u sredu, kada se nastavlja sa pripremama za veoma važan meč, meč iz koga pobednik odlazi u elitnu Svetsku A grupu.

Karte za Fed kup meč Slovačka – Srbija odavno su rasprodate. Za ovaj meč vlada ogromno interesovanje.