Tripl kruna briljantne Lole Radivojević

Datum objave: 29.05.2022. // Kategorija: Međunarodna scena (ATP, WTA, juniori)

Dve nedelje, tri profesionalne titule. Mlada Bili Džin King kup reprezentativka Srbije, 17 - godišnja Lola Radivojević obeležila je profesionalna takmičenja nagradnog fonda 15000 dolara koji su u protekle dve nedelje održani u grčkom Heraklionu. 

Nakon prošlonedeljne duple krune kada je osvojila profi prvence u singlu i dublu, Radivojevićeva je blistala i ove nedelje osvojivši drugu singl titulu. U novom finalu za novi šampionski trofej Lola je pregazila predstavnicu Grčke Dimitru Pavlou 6:0, 6:2. 

Radivojevićeva odlazi iz Grčke bez izgubljenog meča i bez izgubljenog seta u protekloj nedelji u kojoj je iskovala drugi singl profi trofej u karijeri. Kada se upišu bodovi osvojeni na oba takmičenja u Grčkoj Lola će zauzeti oko 800. mesta na WTA listi, trenutno je 1159. na svetu. 

Pre odlaska u Grčku, Radivojevićeva je odigrala i četvrtfinale profi turnira u Osijeku nagradnog fonda 25.000 dolara gde je iz kvalifikacija stigla među osam najboljih zabeleživši pet pobeda. 

Bljesak mlade i velike nade srpskog tenisa na profi sceni Lole Radivojević u protekle tri nedelje raduje i obećava velika dela srpske teniserke u budućnosti. 

Bravo!