U najjačem sastavu cilj - pobeda !

Datum objave: 14.04.2011. // Kategorija: Vesti

ODRŽANA PRE-DRAW KONFERENCIJA FED KUP TIMA SRBIJE U BRATISLAVI

 

pre_draw_konferencija_Fed_kup_tima_Srbije2

Fed kup reprezentacija Srbije istakla je danas (14.04.2011), na konferenciji u Bratislavi da očekuje težak susret sa timom Slovačke, ali i da veruju u pobedu i plasman u elitnu grupu.

Srbija će 16. i 17. aprila 2011. godine igrati meč plej ofa za popunu Svetske A grupe za 2012. godinu u Sibamac Areni protiv domaćina Slovačke.

Srpski tim čine: Jelena Janković (8. na WTA listi), Ana Ivanović (17), Bojana Jovanovski (58) i Aleksandra Krunić (290) pod vođstvom selektora Dejana Vraneša.

Pune samopouzadnja, nasmejane i dobro raspoložene srpkinje su odgovarale na mnogobrojna pitanja predstavnika slovačke sedme sile.

„Poznajemo slovački tim dovoljno dobro, igrale smo Ana i ja protiv slovakinja dosta puta tako da znamo njihovu igru, kao što i oni znaju našu, tu nema tajni. Jednostavno želimo da se koncentrišemo na našu igru, na ono što mi znamo i odigramo najbolje što umemo. Trenirala sam jutros, teren je malo klizav, ali imaću još par treninga do početka ovih mečeva i navići ću se na  podlogu i uslove ovde u Slovačkoj“ – rekla je Jelena Janković.

„Sinoć sam stigla u Bratislavu, osećam se veoma dobro, mislim da imamo velike šanse za pobedu u meču koji nam sledi tokom vikenda. Sigurno je da će biti  teško, Slovakinje imaju prednost domaćeg terena, ali mislim da smo spremne, u punoj smo snazi, punom sastavu i očekujem veoma uspešan vikend. Jelena i ja izuzetno poznajemo Danijelu i Dominiku, igrale smo dosta puta protiv njih u singlu, ali Fed kup je drugačije takmičenje jer ima dosta različitih faktora koji utiču na meč, ali sigurno da treba da izvučemo to iskustvo iz singla i da prenesemo to i za ovaj duel“ – istakla je Ana Ivanović.

 

pre_draw_konferencija_Fed_kup_tima_Srbije3