Jelena Janković sa osnovcima u TSS

Datum objave: 04.06.2014. // Kategorija: Vesti

Jelena_Jankovic

Neočekivan poraz na turniru u Parizu od Italijanke Sare Erani donekle je promenio planove Jeleni Janković i ona se samo dan posle poraza obrela u Beogradu. Jednostavno je želela da se odmori nekoliko dana od nekoliko napornih turnira na zemljanoj podlozi i bolje se pripremi za nastavak sezone (Istborn, Birmingem, Vimbldon).

Iako umorna od puta rado se odazvala pozivu TSS i Ministarstva prosvete da bude deo široke akcije koja nosi naziv - “SPORTOM PROTIV NASILJA”, manifestacije koja se u sredu održala na terenima Impuls hola i koja je privukla preko 150 osnovaca iz svih beogradskih osnovnih škola.

skolom_protiv_nasilja

Uvek sam spremna da podržim jednu ovako plemenitu akciju koju podržavaju svi ljudi dobre volje i mislim da je edukacija veoma važna u ovom uzrastu.  Drago mi je da je i UNICEF prisutan, kao i Ministarstvo sporta, a sasvim je prirodno da je Teniski savez pokrovitelj, zajedno sa svojim sponzorima.

skolom_protiv_nasilja6

Naravno da je Jelena Janković bila u centru pažnje prisutnih osnovaca, naviknuta da daje autograme, da se slika, pa je celokupna manifestacija i demonstracija mini tenisa uz prisustvo trenera TSS kasnila dobrih pola časa. Medjutim, to niko od prisutnih nije zamerio, naprotiv , naša proslavljena teniserka je apsulutno obeležila svojim prisutvom dogadjaj, a deci je zauzvrat ostala za uspomenu zajednička fotografija na teniskom terenu.

skolom_protiv_nasilja4

Ovakvim dogadjajima gde su naši najmladji sugradjani u prvom planu, naravno na teniskom terenu, odazvaću se uvek kada sam u Beogradu. Još jednom želim da pozdravim veliku masovnost danas na terenima u Savezu, to je znak da se razmišlja o sutrašnjici, da se planira i  ništa ne prepušta slučaju“ – rekla je Jelena Janković.

skolom_protiv_nasilja2