ODRŽANA PRE-DRAW KONFERENCIJA NIS DEJVIS KUP REPREZENTACIJE SRBIJE U KOMBANK ARENI

Datum objave: 11.09.2013. // Kategorija: Vesti

Konferencija_za_medije_tenis_Srbija_10

NIS Dejvis kup selekcija Srbije u press centru Kombank Arene održala je pre-draw konferenciju uoči meča polufinala Svetske grupe 2013. u kome će ugostiti reprezentaciju Kanade.

Konferencija_za_medije_tenis_Srbija_01

Srpski tim u sjajnoj atmosferi izašao je pred sedmu silu gde su izneli viđenje meča, ali i kako teku treninzi i dani uoči samog okršaja sa Kanadom. 

Konferencija_za_medije_tenis_Srbija_07

"Izuzetno sam zadovoljan početkom priprema. Teren je fantaštično pripremljen i igrači rade punom parom. Vredno smo trenirali do sada i potrudićemo se da i narednim danima bude tako. U dobroj atmosferi dočekujemo Kanadu. Zahvaljujemo se Teniskom savezu Srbije na sjajno odrađenom poslu i uslovima koje su nam omogućili za rad i pripreme", rekao je selektor NIS Dejvis kup tima Srbije Bogdan Obradović.

Konferencija_za_medije_tenis_Srbija_05

Reprezentativac Srbije Janko Tipsarević rekao je da mu se povratilo samopuzdanje u igri i dodao da veruje u dobar rezultat protiv Kanade.

 "Od turnira u Sinsinatiju mnogo se bolje osećam na terenu. Povratilo mi se samopuzdanje i mnogo bolje igram. Od tog turnira zaista vise sebe ulažem i pokazujem da želim pobedu, igram agresivnije. Verujem da ću se tako vratiti u vrh, kao i da će Srbija zabeležiti dobar rezultat protiv Kanade" - rekao je Tipsarević.

Konferencija_za_medije_tenis_Srbija_06

Konferencija_za_medije_tenis_Srbija_03

Konferencija_za_medije_tenis_Srbija_02

Konferencija_za_medije_tenis_Srbija_04