Seminar za novi sistem takmičenja TSS tennis 10 - Majk Barel (Evolve 9) 5. i 6. maj 2019. Beograd

Datum objave: 25.04.2019. // Kategorija: Domaća scena
Teniski Savez Srbije od naredne takmičarske sezone, oktobar 2019. godine, počeće sa primenom novog sistema takmičenja za igrače uzrasta do 10 godina. Cilj promene takmičenja u dugoročnom periodu odnosiće se na  povećavanje broja dece na turnirima, takmičenja koja su prilagođena deci i njihovim potrebama, jednostavnijoj organizaciji klubova kao i roditelja, povećanje atraktivnosti takmičenja, pravljenje mreže klubova koji aktivno učestvuju u organizaciji i sprovođenju programa.
 
U tom ciliu Teniski Savez Srbije organizuje seminar za prezentaciju sistema takmičenja i turnira. Seminar će voditi Majk Barel (Evolve 9) kreator oficijalnog programa Teniskog Saveza Srbije EVOLUTION KIDS TENNIS.
 
Seminar će se održati 5. i 6. maja 2019. u Beogradu na teniskim terenima Fakulteta za sport i fizičku kulturu, Košutnjak (adresa: Blagoja Parovića 156). 
 
Satnica seminara za oba dana je od 09:00 do 17:00 časova sa pauzama za ručak i kratke pauze.
 
Pored prezentacije organizovaće se i turnir sa decom uzrasta do 10 godina  kao primer novog sistema takmičenja. Tokom trajanja turnira biće data jasna objašnjenja kako se turnir organizuje i vodi.
 
Prisustvo jednog trenera ili predstavnika kluba je obavezno.
 
Informacije i prijave
 
E-mail: dejan.vukojicic@teniskisavez.com