TENISKI SAVEZ SRBIJE - ZOOM DISKUSIJA

Datum objave: 18.05.2020. // Kategorija: Domaća scena
Poštovane kolege,
Nadamo se da ste svi dobro i da se polako vraćate na terene. Situacija koja nas je snašla, sa jedne strane može pomoći razvoju tenisa. Kao individualni sport postoje ozbiljne šanse da postane još popularniji. Iz tog razloga pokrenućemo online diskusije. Diskusije će se voditi jednom mesečno. Tema naših diskusija biće popularizacija tenisa kod mlađe populacije, sprovođenje kompletnog programa u okviru klubova, mere i ideje kako pokrenuti stvari u boljem pravcu. Diskusija je namenjena klubovima, članicama Teniskog Saveza Srbije i trenerima klubova.
 
Naše diskusije, zahvaljujući tehnologiji, vodićemo online preko aplikacije ZOOM. Vi na Vaše uređaje treba da instalirate ZOOM aplikaciju koju možete da pronađete u GOOGLE PLAY STORE ukoliko koristite Android i App store ukoliko koristite iOS operativni sistem. Takođe i na Vaš kompijuter preko internet stranice www.zoom.us Kada instalirate aplikaciju otvorite lični account kako bi Vaša aplikacija bila aktivna. 
 
Teme naše prve diskusije biće:
 
1. Povratak na teren posle COVID-19
2.   Evolution Kids Tennis - kompletan program
3.   Nacionalna takmičenja za igrače uzrasta do 10.godina
 
Datum i vreme održavanja diskusije: četvrtak 21. maj  od 19:30 do 20:30.
Moderator diskusije je Dejan Vukojičić, koordinator tennis 10 programa Teniskog Saveza Srbije.
 
Instrukcije za pristup diskusiji:
 
Diskusija je će biti otvorena u 19:25 kako bi mogli da počnemo na vreme. Molim Vas isključite vaš mikrofona kada se uključite, kako ne bi dolazilo do mikrofonije. Kada diskusije krene: puštanjem poruke u CHAT ili dizanjem ruke da se vidi (ili u okviru aplikacije, klikom na e-moji da se pojavi ruka na vašem “prozoru”), dobićete reč da ne bi uskakali jedni drugima u reč.
 
Link za našu diskusiju je:
 
https://us02web.zoom.us/j/87384627815
 
Klikom na link direktno se preusmeravte na aplikaciju. Kada se pokrene aplikacija sačekaćete na “odobrenje” da se pridružite.
 
Ukoliko imate problem sa aktivacijom aplikacije budite slobodni da potražite pomoć.
Informacije i prijave: Dejan Vukojičić e-mail vukojicicdejan@yahoo.com
 
Prijava je neophodna zbog broja prijavljenih klubova i trenera. Ukoliko bude veliki broj prisutnih podelićemo se u dve grupe kako bi diskusija bila kvalitetnija. 
 
Srdačan pozdrav
Dejan Vukojičić
Koordinator tenis 10 programa Teniskog Saveza Srbije