Jovana Jakšić donela pomoć u TSS - prikupljanje pomoći žrtvama poplava

Datum objave: 18.05.2014. // Kategorija: Vesti

Jovana_Jaksic2

U prostorijama TSS danas (18.05.2014) sa početkom u 11 časova krenula velika akcija prikupljanja pomoći žrtvama poplava u Srbiji.

Akciju je pokrenula mlada Fed kup reprezentativka Srbije Jovana Jakšić, iza koje je stao TSS. Jovana je sa svojim prijateljima donela kontigent hrane i odeće za ugroženo stanovništvo i žrtve poplave. 

Jovana_Jaksic14

"Ostajem ceo dan ovde da pomognem u prikupljanju pomoći svima kojima je neophodna u ovom izuzetno teškom trenutku i situaciji koja ja zadesila našu zemlju i sugrađane. Pozivam sve prijatelje i ljude dobre volje, sve koji su u mogućnosti da pomognemo, jer naše malo njima će značiti mnogo. Na ovom se nećemo zaustaviti, teški dani tek dolaze, kada se voda povuče i kada se sagledaju sve štete, a mi smo tu i nastavićemo da pomažemo sve dok je to potrebno, jer svaki građanin ove zemlje zaslužuje normalan život i svi smo dužni i odgovorni da pomognemo onima koje je viša sila dovela u ovako težak životni položaj" - istakla je Jakšićeva.

Jovana_Jaksic3

Apelujemo još jednom na sve klubove, teniske radnike, igrače, ljubitelje tenisa, da se uključe u akciju i da zajedničkim snagama pomognemo sugrađanima koji su ostali bez krova nad glavom, samim tim i svega što je čoveku neophodno za normalan život.

Akcija će trajati od sutra i tokom cele naredne nedelje od 11 do 16 časova.