НИС отворенa школa тениса - Нови Сад, 27 октобар 2013.

Datum objave: 27.10.2013. // Kategorija: Vesti

 

_DM35966

НИС и Тениски савез Србије организовали су данас у Новом Саду „НИС отворену школу тениса“ чиме је заокружена овогодишња сезона бесплатне школе тениса за најмлађе у Србији. На централном градском тргу, најмлађи Новосађани имали су прилику да савладају прве тениске кораке уз помоћ стручних тренера.

_DM35948

НИС и Тениски савез Србије организовали су токoм августа, септембра и октобра 2013. године акцију “Отворена школа тениса” за малишане из Србије у девет градова: Чачак, Ниш, Крагујевац, Нови Бечеј, Зрењанин, Кикинда, Београда, Панчево и Нови Сад.

Бесплатна школа тениса за најмлађе одржава  се другу годину за редом и представља део НИС-овог корпоративног програма „Енергија спорта“ који има за циљ да подржи дечији спорт, промовише здрав начин живота, али и да афирмише и на прави начин подржи професионални спорт и развој младих.

_DM35909

Овогодишњу акцију подржали су и чланови Дејвис куп репрезентације који су, припремајући се за полуфинални дуел са Канадом, учествовали у промоцији школе која је у септембру одржана у Београду.

У овогодишњој школи тениса учествовало је на стотине деце широм Србије који су први пут имали прилику да у руци држе рекет и да се упознају са игром која плени и која је све популарнија у свету.

_DM35961

Тениски савез Србије је овом акцијом чији ће се резултати показати у будућности, направио изузетну промоцију белог спорта и показао да наставља да улаже у младе нараштаје који ће сачувати место Србије међу елитом тениског спорта.

_DM35953