Briljantne juniorke Srbije u Antaliji kuju svetski tron

Datum objave: 30.10.2022. // Kategorija: Selekcije (juniori)
Ekipni vicešamponi Evrope - Mia, Teodora, Lana i Slobodan, ženska selekcija Srbije u konkurenciji do 16 godina otputovala je u turksko letovalište Antalija gde će se od 1.do 6. novembra 2022. boriti za svetski tron. 
Briljantne devojke, srpske reprezentativke Mia Ristić, Teodora Kostović, Lana Virc, predvođene trenerom Slobodanom Rankovićem obradovale su nas ovog leta kada su herojskim pobedama Srbiji donele srebro sa Ekipnog prvenstva Starog kontinenta, a samo nekoliko dana pre toga Mia je iskovala i zlato na Pojedinačnom prvenstvu Evrope. Učinile su nas neizmerno srećnim i ponsnim i već tada istakle da istu želju imaju i u novembru gde će se boriti za naslov šampionki planete za 2022. godinu na juniorskom Bili Džin King kupu gde će se pored našeg tima za svetsko zlato boriti još 15 selekcija.
 
Osmeh, šampionska enegrija, snaga i inspiracija sve je tu, to su nam naše sjajne devojke Mia i Teodora pokazale na treningu u Beogradu uoči polaska za Antaliju, isto je potvrdila i najmlađa među njima Lana Virc koja je u tom trenutku u Podgorici osvojila Tennis Europe trofej u konkurenciji do 16 godina. 
 
 Pre ulaska u avion, na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu, naše juniorske heroine su u jednom glasu poslale jasnu poruku:
“Svim srcem za Srbiju i pobedu Srbije. Idemo”! 
 
Srećno, verujemo u vas!