Miletićeva nova šampionka Srbije u konkurenciji do 14 godina

Datum objave: 06.06.2013. // Kategorija: Vesti

Danilovic_i_Miletic

Na terenima Teniske Akademije Živković u Nišu proteklih dana održavalo se NIS Letnje prvenstvo Srbije u konkurenciji do 14 godina za devojčice i dečake.

Kod devojčica za trofej borile su se 12 - godišnja Olga Danilović i 14 - godišnja Kristina Miletić. Pobedu i naslov šampiona odnela je Miletićeva rezultatom 6:3, 6:4. 

Posle osvojenog Dvoranskog zimskog prvenstva Kristina je osvojila i Letnje državno prvenstvo i time potvrdila dominaciju u svojoj kategoriji u Srbiji. Naročito ako se tome pridoda i dva osvojena turnira iz kalendara Tennis Europe, jedna u Beogradu, a druga u Subotici.
"Vreme je za prelazak na jače kategorije. Isplatio se svaki sat napornog treninga, odricanja, putovanja na trening. Želim da se zahvalim mojim trenerima koji imaju poverenja u mene, kao i svom timu. Slede obaveze sa reprezentacijom za koju igram sa ponosom" - zaključila je Miletićeva.

 

 

Olga je u polufinalu posle velike borbe savladala Miu Mijatović 3:6, 6:2, 6:4, dok je Kristina u finalu bila bolja od Tijane Spasojević 7:6(1), 6:4.

Dr_avno_Prvenstvo_14