Miletićevoj Prvi memorijal Jovan Kukaras

Datum objave: 26.05.2013. // Kategorija: Vesti
kristina_miletic1
Na terenima TK Spartak u Subotici od 20. do 25. maja 2013. godine održan je Prvi memorijal Jovan Kukaras, turnir druge kategorije iz kalendara Tennis Europe u konkurenciji do 14 godina.
Šampionski trofej u konkurenciji devojčica osvojila je Kristina Miletić. U polufinalu Kristina je kao treći nosilac savladala drugu kosturašicu ovog takmičenja, ruskinju Anastasiju Golubevu 6:2, 7:5, dok je u samoj borbi za trofej snage odmerila sa prvim nosiocem turnira, zemljakinjom Jovanom Vuković. Nakon velike borbe do trofeja je stigla Miletićeva rezultatom 6:1, 2:6, 6:4.
miletic_i_vukovic
"Srećna sam zbog pobede i zadovoljna igrom koju sam pružila. Ceo turnir sam odigrala u visokom tempu, bez izgubljenog seta stigla do finala koje je i bio najteži i najduži meč na turniru, što zbog važnosti, što zbog sa druge strane sjajnog protivnika Jovane Vuković - rekla je Miletićeva.
U muškom finalu za titulu su se borili šesti nosilac iz Srbije Konstantin Kirovski i drugi nosilac turnira, Nemac Niklas Šel koji je posle velike borbe pobedio rezultatom 4:6, 6:2, 6:3.
memorijal_jovan_kukaras