Nole i nove zvezde

Datum objave: 22.06.2023. // Kategorija: Domaća scena
Prošlo je punih 20 godina od trenutka kada je Novak Đoković osvojio prvi profesionalni trofej na terenima TK Crvena zvezda. Beogradski klub znao je kako, da u godini kada je Novak srušio sve rekorde osvajanjem 23. grend slem titule na Rolan Garosu, obeleži to dostignuće.
 
Večeras je upriličen turnir nekih budućih teniskih zvezda, okupile su se i zvanice, a prisutnima se putem video poziva obratio i najbolji svetski teniser.
 
"Želim svim mladim teniserkama i teniserima da se dobro zabave, da se raduju, da se vesele, da se druže i naravno da daju sve od sebe na terenu. Da uživaju u igri, jer tenis je igra u pogotovo u tom uzrastu morate da uživate sa osmehom na licu. Da budete što aktivniji, jer je to zdrav život", poručio je Novak.
 
Nije zaboravio Teniski savez Srbije i Crvenu zvezdu.
 
"Veliki pozdrav za Teniski savez Srbije i Crvenu zvezdu. Pozdravljam i podržavam svaku vrstu takmičenja, za decu svih uzrasta na nacionalnom nivou. Teniski klub Crvena zvezda ima posebno mesto u mom srcu. Tu sam osvojio prvi profesionalni turnir, daleke 2003. godine i jako me raduje što se i posle 20 godina u istom klubu održavaju turniri za različite uzraste".
 
Poruku je završio u svom stilu.
 
"Želim vam sve najbolje i puno zdravlja", poručio je Novak Đoković.