ODRŽAN ŽREB U KOMBANK ARENI ZA MEČ SRBIJA -. KANADA

Datum objave: 13.09.2013. // Kategorija: Vesti

SERBIA-CANADA-DRAW_09

Duelom između Novaka Đokovića i Vaseka Pospišila u petak (16.00 časova) počinje polufinalni meč Svetske grupe Dejvis kupa 2013. između Srbije i Kanade, tako je odlučio žreb koji je održan u Kombank Areni. 

SERBIA-CANADA-DRAW_22

Nakon ovog duela, na teren će izaći Janko Tipsarević i Miloš Raonić. 

SERBIA-CANADA-DRAW_21

Drugog dana takmičenja od 16.00 časova na programu će biti dubl meč u kome će za Srbiju igrati par Nenad Zimonjić - Ilija Bozoljac, dok su za Kanađane prijavljeni Daniel Nestor i Vasek Pospisil. 

SERBIA-CANADA-DRAW_17

Trećeg dana takmičenja u beogradskoj Kombank Areni sa početkom od 14 časova će na teren Novak Đoković protiv Miloša Raonića, dok će nakon ovog meča rekete ukrstiti Janko Tipsarević i Vasek Pospišil. 

"Stigao sam juče u Beograd, ranije nisam mogao. Nije ovo prvi put da imam samo 48 sati na raspolaganju da bih se spremio za Dejvis kup mečeve. U 2010. posle Ju-Es opena i 2011. sam takođe bio u sličnoj situaciji. Te 2011. stvari se nisu dobro završile, predao sam meč Del Potru, ali sam tada imao problema već po dolasku u Srbiju, što se pogoršalo na terenu. Sada sam u redu. Osećam umor, tu je i džet-leg, ali maksimalno sam motivisan da igram za svoj tim. Mi smo veoma jaka ekipa, i bez Viktora u sastavu koji nam svima nedostaje. Voleo bih da se "Arena" napuni do poslednjeg mesta i da doživimo one lepe trenutke kao tokom 2010, kada smo osvojili titulu baš na ovom mestu. Navijači bi mogli da nam daju vetar u leđa i donesu prednost na taj način - rekao je Novak. 

SERBIA-CANADA-DRAW_01