Veliki povratak Nine Stojanović

Datum objave: 10.06.2024. // Kategorija: Međunarodna scena (ATP, WTA, juniori)
Srpska reprezentativka Nina Stojanović vraća se u formu! Vajld kartu za W35 turnir u Kuršumlijskoj Banji na Serbian turu, u organizaciji kluba Ti-lajn, iskoristila je da osvoji torfej u singlu! U finalu je bila bolja od Vivijen Volf (4) iz SAD 6:2, 6:4. Mia Ristić (2) i Anja Stanković su stigle do četvrtfinala.
 
I srpska reprezentativka Elena Milovanović je stigla do finala, ali u dublu, u tandemu sa Alžirkom Ines Ibou (2), ali su poklekle u ključnom meču od japanskog tandem Vamura-Ito (1) 6:4, 6:4. Draginja Vuković je Ksenijom Luskatovom stigla do polufinala.
 
Francuz našeg porekla Luka Pavlović (5) trijumfovao je na muškom turniru M25, a u finalu je bio bolji od Šveđanina Adama Heinonena 6:3, 6:2. Do polufinala je stigao Miljan Zekić (8), a do četvrtfinala je stigao talentovani Branko Đurić.
 
U dublu finale su morali da predaju Jović Viktor i Marat Šaripov (3) švedskoj kombinaciji Grevelius-Heinonen (4), a do polufinala je stigao i srpsko - francuski tandem Stefan Latinović - Luka Pavlović.
 
REZULTATI