Arhiva vesti - Sve vesti

Teniski savez Srbije - preseljenje na nove lokacije

Datum objave: 13.08.2015. // Kategorija: Domaća scena
Poštovani,
 
Obaveštavamo vas da Teniski savez Srbije, zbog preseljenja na nove lokacije, neće raditi u utorak 18.08, sredu 19.08. i četvrtak 20.08.2015. godine. 
 
O novim adresama i brojevima telefona, obavestićemo vas naknadno.
 
Hvala na razumevanju.
 
S poštovanjem,
 
Teniski savez Srbije

Održana “NIS otvorena škola tenisa” u Novom Pazaru

Datum objave: 06.08.2015. // Kategorija: TSS škola tenisa

Kompanija NIS i Teniski Savez Srbije (TSS) nastavljaju sa teniskim akcijama u Novom Pazaru. Na terenima TK Fetić Novi Pazar mališani iz istoimenog grada imali su priliku da besplatno uče prve teniske korake i osete čari ovog sporta.

Četvrtu godinu za redom kompanija NIS i TSS organizuju besplatnu “NIS otvorenu školu tenisa”, koja će ovog leta obuhvatiti 11 gradova. Premijera NIS otvorene škole tenisa 2015. bila je na severu naše zemlje, u Subotici, a stanica „broj 2“ bio je Novi Sad, usledila je najposećenija akcija do sada – Kraljevo sa 300 mališana, zatim i velika posećenost i u potpunosti uspela akcija u Novom Pazaru.

 


Teodora i Miloš na pobedničkom postolju

Datum objave: 06.08.2015. // Kategorija: Domaća scena
 
Na terenima TK Agrimes u periodu od 1. do 4. avgusta 2015. odigran je turnir I kategorije za juniorke i juniore do 18 godina.
 Kod devojaka na pobedničko postolje stala je Teodora Golubovic (TK CZ) koja je u  finalu  bila bolja od Jane Lazarević (TK Gem8) 6:2, 7:6(4). Pobednik turnira kod juniora je Miloš  Dabić (TK Agrimes). U finalu je bio bolji od Alekse Daskalovića  (TK CZ)  6:1, 6:0.

“NIS otvorena škola tenisa” posetila Kraljevo

Datum objave: 02.08.2015. // Kategorija: TSS škola tenisa

Teniski spektakl za decu u organizaciji kompanije NIS i Teniskog Saveza Srbije (TSS), okupio je preko 300 mališana na terenima Teniskog Kluba “ Kraljevo”.  Druženje i  radost na prvom mestu obeležili su besplatnu akciju ”NIS otvorena škola tenisa 2015”, koja se ovog leta  održava u gradovima širom Srbije.  Akcija  je  namenjena deci, a realizuje se u okviru NIS-ove korporativne strategije „Budućnost na delu“ koji ima za cilj podršku dečijem sportu, promovisanju zdravog načina života i pravilnom razvoju mladih.

Medalje i diplome za učešće u programu mališanima iz Kraljeva dodelio je  gradonačelnik Kraljeva Tomislav Ilić. 

 


Održana “NIS otvorena škola tenisa” u Novom Sadu

Datum objave: 30.07.2015. // Kategorija: TSS škola tenisa

Kompanija NIS i Teniski Savez Srbije (TSS) nastavljaju sa tradicijom, da šire ljubav, sreću i radost kod najmlađih širom naše zemlje. Četvrtu godinu za redom organizuju besplatnu NIS otvorenu skolu tenisa, koja će ovog leta obuhvatiti 11 gradova. Premijera NIS otvorene skole tenisa 2015. bila je na severu naše zemlje, u Subotici, a stanica „broj 2“ bio je Novi Sad i teniska Akademija Elite.


Aleksandra i Aleksa pobednici turnira TennisEurope u Nišu

Datum objave: 28.07.2015. // Kategorija: Domaća scena

Na terenima TA Živković u Nišu održan je turnir iz kalendara Tennis Europe u konkurenciji do 16 godina. Takmičilo se oko 150 devojčica i dečaka iz 25 zemalja sveta. Turnir se odrzao od 20.07.2015. do 26.07.2015. 

Od prvog do treće mesta zauzeli su: 

Singl dečaci:

 

1. Aleksa Đorđević (SRB)

2. Luka Miklavčić (SLO)

3. Obrad  Markovski (MAK) i Karim Subašić  (BIH)

Singl devojčice :


1. Aleksandra Stanković (SRB)

2. Andrijana Stoilković (SRB)

3. Tamara Malešević (SRB) i Teodora Ristić (SRB)


Dubl - dečaci:
1. DIMITRIJEVIĆ Nikola SRB i STEFANOVIĆ, LukaSRB

2. KIJAC Nikola SRB i SUBANOVIC, Nemanja SRB



Dubl - devojčice:

1. MALEŠEVIĆ  Tamara SRB i REPINA, Ekaterina RUS

2. Vidović Anđela  SRB and Vujović Milica SRB
 


Završen Čikov memorijal u TK Spartak

Datum objave: 28.07.2015. // Kategorija: Domaća scena

Na terenima TK Spartak iz Subotice održan je Čikov memorijal, turnir I kategorije iz kalendara TSS u konkurneciji do 16 godina. 

U konkurenciji devojčica trijufovala je Teodora Mitrović koja je u finalu pobedila Annu Khudolei 6:4, 6:4. U polufinalu Teodora je bila bolja od Tijane Svitlice 7:6(1), 6:3, dok je Anna savladala Emiliju Cvetanović 6:2, 6:3. 

Kod dečaka pobednički pehar podigao je Davud Amirov koji je u borbi za trofej savladao Luku Rakovića 7:6(6), 6:2. U polufinalu Davud je pobedio Vuka Markovića 7:6(3), 6:2, dok je Luka bio bolji od Dušana Bajića 6:4, 6:4. 


Održana “NIS otvorena škola tenisa” u Subotici

Datum objave: 26.07.2015. // Kategorija: TSS škola tenisa

Na terenima Teniskog kluba “Spartak” u Subotici , održana je “NIS otvorena škola tenisa” koju kompanija NIS i Teniski Savez Srbije (TSS) već četvrtu godinu zaredom uspešno organizuju u gradovima širom Srbije. Besplatna škola  tenisa namenjena jedeci, a realizuje se u okviru NIS-ove korporativne strategije „Budućnost na delu“, čiji je glavni cilj   pružanje podrške dečijem sportu, promovisanje zdravog načina života i pravilnog razvoja mladih.

Uz korišćenje mаnjih reketа i lаkših lopticа, uz pomoć stručnih trenera , kroz igru I radost, deca sui mala priliku da savladaju osnovna pravila tenisa i dobiju svoje prve medаlje i diplome koje je malim šampionima uručio predsednik TK Spartak i član UO TSS Milan Vučković i Gradski većnik za sport i omladinu Subotice Vjekoslav Ostrogonac.

Do sada u akciji  “NIS otvorena škola tenisa” učestvovalo je preko 12000 dece, a tokom jula i avgusta biće održana u gradovima:  Novi Sad  Teniski  Klub Elite (29. Jul 2015),  a zatim I u  Kraljevu, Novom Pazaru, Zlatiboru, Vršacu, Kruševcu, Šabcu, Boru, Nišu, Beogradu.


Počinje „NIS otvorenа školа tenisа“

Datum objave: 23.07.2015. // Kategorija: Domaća scena

Kompanija NIS i Teniski Savez Srbije (TSS) ovog leta organizovaće u 11 gradova širom Srbije  besplatne  škole tenisa pod nazivom „NIS otvorenа školа tenisа“. Akcija je  namenjena deci, a  realizuje se u okviru NIS-ove korporativne strategije „Budućnost na delu“ koji ima za cilj podršku dečijem sportu, promovisanju zdravog načina života i pravilnom razvoju mladih.

Uz korišćenje mini terenа, mаnjih reketа i lаkših lopticа, uz pomoć stručnih trenera, pored obuke,  decа će imаti priliku I dа se tаkmiče u igranju tenisa i time dobiju svoje prve medаlje i diplome.

Besplatne škole tenisa NIS i TSS organizuju  već četiri godine za redom organizuju,  a ove godine početak  akcije  biće održana u  Subotici, 25. julа nа terenu Teniskog klubа „Spаrtаk“, a zatim i u drugim gradovima širom Srbije: Novi Sad, Kraljevo, Novi Pazar, Zlatibor ,  Vršac, Kruševac, Šabac, Bor, Niš, Beograd. 

 

 


Mihailo Popović u četvrtfinalu EP

Datum objave: 23.07.2015. // Kategorija: Međunarodna scena (ATP, WTA, juniori)

Šampion Srbije u konkurenciji do14 godina Mihailo Popović plasirao se u četvrtfinale Pojedinačnog prvenstva Evrope u konkurenciji do14, koje se igra  češkom gradu Plzenu. 

U 4.kolo mihail je savladao Belorusa Aleksandera Zgirovskog 6:1, 4:6, 6:3. U borbi za plasman u polufinale Mihailo će se sastati sa boljim iz eca Takzala - Jianu.